Imprezy okolicznościowe

ZESTAW I            CENA: 95 ZŁ/OS.

 ZUPY (JEDNA DO WYBORU):
- ROSÓŁ Z DOMOWYM MAKARONEM
- FLAKI STAROPOLSKIE
- CEBULOWA Z GRZANKĄ
- BARSZCZ CZERWONY Z PASZTECIKAMI

DANIE GŁÓWNE (JEDNO DO WYBORU):
- FILET DROBIOWY ZAPIEKANY Z SEREM MOZZARELLA I POMIDOREM ORAZ SURÓWKĄ
- KOTLET DEVOLAY Z MASŁEM I PIETRUSZKĄ
- KOTLET SCHABOWY

DO WYBORU: PUREE, FRYTKI, OPIEKANE ZIEMNIAKI, ZIEMNIAKI Z WODY, KASZA GRYCZANA, RYŻ
DO KAŻDEGO DNIA GŁÓWNEGO W ZESTAWIE SURÓWKI

CENA ZESTAWU ZAWIERA BUFET Z NAPOJAMI GORĄCYMI I NAPOJE ZIMNE (PEPSI, SOK POMARAŃCZOWY, SOK JABŁKOWY, WODA GAZOWANA I NIEGAZOWANA)

+ CIASTO (3 RODZAJE DO WYBORU) I OWOCE - 18 ZŁ/OS.
+ DESER: LODY 18 ZŁ/OS., SERNIK 18 ZŁ/OS., BELLA MALINA 18 ZŁ/OS., TIRAMISU 15 ZŁ/OS.

ALKOHOL:
- WYBOROWA 0,5 L                       65 ZŁ
- FINLANDIA 0,5 L                          70 ZŁ
- ŻUBRÓWKA BIAŁA 0,5 L             55 ZŁ
- WINO:                                     CENA Z KARTY
- PIWO:                                     CENA Z KARTY

DZIECI DO LAT 3 - GRATIS
DZIECI DO LAT 12 - 50% CENY

 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ZESTAW II      CENA:  135  ZŁ/OS.

 ZUPY (DWIE DO WYBORU):
- ROSÓŁ Z DOMOWYM MAKARONEM
- FLAKI STAROPOLSKIE
- CEBULOWA Z GRZANKĄ
- BARSZCZ CZERWONY Z PASZTECIKAMI
- ŻUREK Z JAJKIEM
- ZUPA KREM Z BIAŁYCH WARZYW Z CHIPSEM Z JARMUŻU LUB BURAKA

DANIE GŁÓWNE (JEDNO DO WYBORU):
- FILET DROBIOWY ZAPIEKANY Z SEREM MOZZARELLA I POMIDOREM
- KOTLET DEVOLAY Z MASŁEM I PIETRUSZKĄ
- KOTLET SCHABOWY
- GRILLOWANA KARKÓWKA
- SCHAB W SOSIE MYŚLIWSKIM PODANY Z KLUSKAMI ŚLĄSKIMI
- DORSZ SMAŻONY W CIEŚCIE PIWNYM

DO WYBORU: PUREE, FRYTKI, OPIEKANE ZIEMNIAKI, ZIEMNIAKI Z WODY, KASZA GRYCZANA, RYŻ

DO KAŻDEGO DNIA GŁÓWNEGO W ZESTAWIE SURÓWKI LUB BUKIET WARZYW

PRZYSTAWKI (3 DO WYBORU):
- NUGETSY Z KURCZAKA Z DIPAMI
- FASZEROWANE JAJKA (SZPINAKIEM, PIECZARKAMI, TUŃCZYKIEM)
- BABECZKI WYTRAWNE Z TRZEMA MUSAMI (CHRZANOWY, Z SUSZONYCH POMIDORÓW, PIETRUSZKOWY)
- PIKLE I DOMOWY SMALEC ZOGÓRKIEM KISZONYM I PIECZYWEM
- RYBA PO GRECKU
- SAŁATKA CEZAR
- SAŁATKA GRECKA
- SAŁATKA CAPRESE (Z SEREM MOZZARELLA, POMIDOREM I ŚWIEŻĄ BAZYLIĄ)
- ŚLEDŹ (TRADYCYJNY W OLEJU, PO KASZUBSKU, POD PIERZYNKĄ)
- DESKA WĘDLIN Z PIECZYWEM
- SAŁATKA JARZYNOWA W MINI BABECZKACH
- CROSSINI Z WŁOSKĄ SALSĄ POMIDOROWO-PAPRYKOWĄ


CENA ZESTAWU ZAWIERA BUFET Z NAPOJAMI GORĄCYMI I NAPOJE ZIMNE (PEPSI, SOK POMARAŃCZOWY, SOK JABŁKOWY, WODA GAZOWANA I NIEGAZOWANA)


+ CIASTO (3 RODZAJE DO WYBORU) -18 ZŁ/OS
+  OWOCE - 18 ZŁ/OS.
+ DESER: LODY 18 ZŁ/OS., SERNIK 18 ZŁ/OS., BELLA MALINA 18 ZŁ/OS., TIRAMISU 15 ZŁ/OS.

ALKOHOL:
- WYBOROWA 0,5 L                       65 ZŁ
- FINLANDIA 0,5 L                          70 ZŁ
- ŻUBRÓWKA BIAŁA 0,5 L             55 ZŁ
- WINO:                                      CENA Z KARTY
- PIWO:                                      CENA Z KARTY


DZIECI DO LAT 3 - GRATIS
DZIECI DO LAT 12 - 50% CENY

 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ZESTAW III           CENA: 155 ZŁ/OS.

 
ZUPY (DWIE DO WYBORU):
- ROSÓŁ Z DOMOWYM MAKARONEM
- FLAKI STAROPOLSKIE
- CEBULOWA Z GRZANKĄ
- BARSZCZ CZERWONY Z PASZTECIKAMI
- ŻUREK Z JAJKIEM
- ZUPA KREM Z BIAŁYCH WARZYW Z CHIPSEM Z JARMUŻU LUB BURAKA
- ZUPA KREM Z POMIDORÓW PODANA Z CZARNUSZKĄ I KWAŚNĄ ŚMIETANĄ
- WĘGIERSKA GULASZOWA

DANIE GŁÓWNE (JEDNO DO WYBORU):
- DROBIOWA ROLADKA Z KURCZAKA ZAWIJANA ZE SZPINAKIEM I SEREM FETA W SOSIE ŚMIETANOWYM
- FILET DROBIOWY ZAPIEKANY Z SEREM MOZZARELLA I POMIDOREM
- KOTLET DEVOLAY Z MASŁEM I PIETRUSZKĄ
- KOTLET SCHABOWY ZAPIEKANY Z PIECZARKAMI POD SEROWĄ PIERZYNKĄ
- KURCZAK SUPER SUPREME (PIERŚ Z KURCZAKA FASZEROWANA KIEŁBASKĄ CHORIZO Z SOSEM Z SUSZONYCH POMIDORÓW)
- POLĘDWICZKI W SOSIE KURKOWYM PODANE Z KOPYTKAMI PIETRUSZKOWYMI
- GRILLOWANA KARKÓWKA Z DUSZONĄ CEBULĄ Z MAJERANKIEM
- SCHAB PIECZONY W SOSIE MYŚLIWSKIM Z KLUSKAMI ŚLĄSKIMI
- DORSZ SMAŻONY W CIEŚCIE PIWNYM

DO WYBORU: PUREE, FRYTKI, OPIEKANE ZIEMNIAKI, ZIEMNIAKI Z WODY, KASZA GRYCZANA, RYŻ

DO KAŻDEGO DNIA GŁÓWNEGO W ZESTAWIE SURÓWKI LUB BUKIET WARZYW


PRZYSTAWKI (5 DO WYBORU):
- NUGETSY Z KURCZAKA Z DIPAMI
- CROSSINI Z WŁOSKĄ SALSĄ POMIDOROWO-PAPRYKOWĄ
- FASZEROWANE JAJKA (SZPINAKIEM, PIECZARKAMI, TUŃCZYKIEM)
- PIKLE I DOMOWY SMALEC Z OGÓRKIEM KISZONYM I PIECZYWEM
- RYBA PO GRECKU
- SAŁATKA CEZAR
- SAŁATKA GRECKA
- SAŁATKA Z KURCZAKIEM W SOSIE MUSZTARDOWO-MIODOWYM
- SAŁATKA CAPRESE (Z SEREM MOZZARELLA, POMIDOREM I ŚWIEŻĄ BAZYLIĄ)
- ŚLEDŹ (TRADYCYJNY W OLEJU, PO KASZUBSKU, POD PIERZYNKĄ)
- DESKA WĘDLIN Z PIECZYWEM
- DESKA SERÓW
- SAŁATKA JARZYNOWA W MINI BABECZKACH
- MINI BABECZKA Z PASTĄ Z TUŃCZYKA, Z CEBULĄ I ZIELONĄ PIETRUSZKĄ
- TORTILLE ZE SZPINAKIEM I ŁOSOSIEM
- TORTILLA Z GRILLOWANYM KURCZAKIEM I WARZYWAMI
- GALARETKI DROBIOWE
- PIECZARKI FASZEROWANE BOCZKIEM, DUSZONĄ CEBULKĄ Z ZIOŁAMI ZAPIEKANE Z SEREM MOZZARELLA

 

CENA ZESTAWU ZAWIERA BUFET Z NAPOJAMI GORĄCYMI I NAPOJE ZIMNE (PEPSI, SOK POMARAŃCZOWY, SOK JABŁKOWY, WODA GAZOWANA I NIEGAZOWANA)

+ CIASTO (3 RODZAJE DO WYBORU) -18 ZŁ/OS.
+  OWOCE - 18 ZŁ/OS.
+ DESER: LODY 15 ZŁ/OS., SERNIK 15 ZŁ/OS., BELLA MALINA 18 ZŁ/OS.,CIASTO CZEKOLADOWE 15 ZŁ/OS.



ALKOHOL:
- WYBOROWA 0,5 L                       65 ZŁ
- FINLANDIA 0,5 L                          70 ZŁ
- ŻUBRÓWKA BIAŁA 0,5 L             55 ZŁ
- WINO:                                       CENA Z KARTY
- PIWO:                                       CENA Z KARTY


DZIECI DO LAT 3 - GRATIS
DZIECI DO LAT 12 - 50% CENY

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 

ZESTAW IV        CENA: 185 ZŁ/OS. 

ZUPY (DWIE DO WYBORU):
- ROSÓŁ Z DOMOWYM MAKARONEM
- FLAKI STAROPOLSKIE
- CEBULOWA Z GRZANKĄ
- BARSZCZ CZERWONY Z PASZTECIKAMI
- ŻUREK Z JAJKIEM
- ZUPA KREM Z BIAŁYCH WARZYW Z CHIPSEM Z JARMUŻU LUB BURAKA
- ZUPA KREM Z ZIELONYCH WARZYW Z KWAŚNĄ ŚMIETANĄ PODAWANA Z GRZANKAMI
- ZUPA KREM POMIDOROWO-PAPRYKOWY Z CHILLI
- WĘGIERSKA GULASZOWA


DANIE GŁÓWNE (JEDNO DO WYBORU):
- DROBIOWA ROLADKA Z KURCZAKA ZAWIJANA ZE SZPINAKIEM I SEREM FETA W SOSIE ŚMIETANOWYM
- FILET DROBIOWY ZAPIEKANY Z SEREM MOZZARELLA I POMIDOREM
- KOTLET DEVOLAY
- KOTLET SCHABOWY Z BOCZKIEM I CEBULĄ, ZAPIEKANY Z SEREM
- GRILLOWANA KARKÓWKA W ZIOŁACH
- KURCZAK SUPER SUPREME (PIERŚ Z KURCZAKA FASZEROWANA KIEŁBASKĄ CHORIZO Z SOSEM Z SUSZONYCH POMIDORÓW)
- POLĘDWICZKI WIEPRZOWE W SOSIE KURKOWYM PODANE Z KOPYTKAMI PIETRUSZKOWYMI
- POLICZKI WIEPRZOWE Z BOROWIKAMI I CEBULKĄ
- ZRAZY WOŁOWE W SOSIE
- PIERŚ Z KACZKI Z ŻURAWINĄ
- GRILLOWANY ŁOSOŚ Z CHUTNEY Z MANGO



DO WYBORU: PUREE, FRYTKI, OPIEKANE ZIEMNIAKI, ZIEMNIAKI Z WODY, KASZA GRYCZANA, RYŻ

DO KAŻDEGO DNIA GŁÓWNEGO W ZESTAWIE SURÓWKI LUB BUKIET WARZYW



PRZYSTAWKI (5 DO WYBORU):
- NUGETSY Z KURCZAKA Z DIPAMI
- CROSSINI Z WŁOSKĄ SALSĄ POMIDOROWO-PAPRYKOWĄ
- FASZEROWANE JAJKA (SZPINAKIEM, PIECZARKAMI, TUŃCZYKIEM)
- PIKLE I DOMOWY SMALEC Z OGÓRKIEM KISZONYM I PIECZYWEM
- SAŁATKA CEZAR
- SAŁATKA GRECKA
- SAŁATKA Z KURCZAKIEM W SOSIE MUSZTARDOWO-MIODOWYM
- SAŁATKA CAPRESE (Z SEREM MOZZARELLA, POMIDOREM I ŚWIEŻĄ BAZYLIĄ)
- SAŁATKA HISZPAŃSKA Z KIEŁBASKĄ CHORIZO
- SAŁATKA Z GRILLOWANYM ŁOSOSIEM
- ŚLEDŹ (TRADYCYJNY W OLEJU, PO KASZUBSKU, POD PIERZYNKĄ)
- DESKA WĘDLIN Z PIECZYWEM
- DESKA SERÓW
- SAŁATKA JARZYNOWA W MINI BABECZKACH
- MINI BABECZKA Z PASTĄ Z TUŃCZYKA, Z CEBULĄ I ZIELONĄ PIETRUSZKĄ
- TORTILLE ZE SZPINAKIEM I ŁOSOSIEM
- ROLADA SZPINAKOWA Z WĘDZONYM ŁOSOSIEM
- SCHAB W GALARECIE Z WARZYWAMI
- GALARETKI DROBIOWE
- RULON Z SZYNKI Z JAJKIEM I SOSEM CHRZANOWYM
- PASZTECIKI Z CIASTA FRANCUSKIEGO Z PIECZARKAMI I MIĘSEM MIELONYM


DANIE DODATKOWE (JEDNO DO WYBORU):
- TATAR WOŁOWY
- TATAR Z ŁOSOSIA W CIEŚCIE FRANCUSKIM
- PIECZONE ŚLIWKI W BOCZKU
- PIECZARKI FASZEROWANE BOCZKIEM I CEBULKĄ ZAPIEKANE Z SEREM MOZZARELLA
- BARSZCZ CZERWONY Z PASZTECIKAMI
- BARSZCZ BIAŁY Z JAJKIEM I KIEŁBASĄ
- PIZZA (TRZY DOWOLNE SKŁADNIKI) JEDEN RODZAJ DO WYBORU

CENA ZESTAWU ZAWIERA BUFET Z NAPOJAMI GORĄCYMI I NAPOJE ZIMNE (PEPSI, SOK POMARAŃCZOWY, SOK JABŁKOWY, WODA GAZOWANA I NIEGAZOWANA) + LAMPKA WINA PROSECO

+ CIASTO (3 RODZAJE DO WYBORU) - 18 ZŁ/OS.
+ OWOCE - 18 ZŁ/OS.
+ DESER: LODY 15 ZŁ/OS., SERNIK 15 ZŁ/OS., BELLA MALINA 18 ZŁ/OS., CIASTO CZEKOLADOWE 15 ZŁ/OS., TIRAMISU 15 ZŁ/OS.

ALKOHOL:
- WYBOROWA 0,5 L                       65  ZŁ
- FINLANDIA 0,5 L                         70  ZŁ
- ŻUBRÓWKA BIAŁA 0,5 L             55 ZŁ
- WINO:                           CENA Z KARTY
- PIWO:                           CENA Z KARTY

DZIECI DO LAT 3 - GRATIS
DZIECI DO LAT 12 - 50% CENY

 

INFORMUJEMY IŻ  DO LOKALU NIE MA MOŻLIWOŚCI WNOSZENIA ALKOHOLU NIE ZAKUPIONEGO W NASZEJ RESTAURACJI.

OPŁATA ZA WNIESIENIE TORTU LUB CIASTA TO  50 ZŁ/SZT